Székszoknya bérlés, 500 Ft/db helyett 375Ft/db!

Kedvezményes ár:
375 Ft
Érték Kedvezmény
500 Ft
-25%
Megtakarítás Előleg
125 Ft 375 Ft
Elfogyott
0 vásárlás!
Az ajánlat már nem elérhető.
Ajánld az ismerőseidnek!
Elfogyott

Tegye barátságossá, varázslatossá esküvőjét színes székszoknyával! A különböző színű, textilből készült dekoráció nemcsak emeli az esküvő fényét, de jótékonyan eltakarja a helyszínen rendelkezésre álló székek esetleges szépséghibáit is.

Foglalja le most a Nagy Napra a dekoráció szerves részét képező székszoknyákat 375 Ft/db áron.

A kiválasztott termék Dunakeszin személyesen is átvehető, de szükség esetén postázásra is lehetőség van, amelynek költségét a bérlő fizeti.

Igény szerint a dekoráció helyszínen történő felrakására is lehetőség van 750 Ft/db áron.

Nézze meg kínálatunkat és bérelje tőlünk székszoknyáit!

A Bónuszesküvő keretében kialakított ajánlat részletei:

  • Székszoknya 500 Ft helyett most csak 375 Ft/db áron

  • Az ajánlat csak a székszoknyákra vonatkozik

  • Kaució szükséges

  • A bónusz 2013. december 31. napjáig érvényes

Annyi bónuszt vásároljon, ahány székszoknyára szüksége lehet!

Dekorációink alapja a textil, amely mind anyagánál, mind színvilágánál fogva otthonossá, ám mégis varázslatossá teheti az esküvői vacsora színvonalát. A virágcsokrok és egyéb apró kiegészítők teszik ragyogóvá, és különlegessé az eseményt minden résztvevő számára.

2120 Dunakeszi
Gárdonyi G. u 16.
06209588605
annamano30@gmail.com http://www.farfalledekor.hu

Stúdiónk alapítója Horváth Orsolya, aki a ruhaiparban szerzett tapasztalatokat a különféle kelmék színvilágának és formai megjelenésének összehangolását is érintő művészi szemléletű látásmód gyakorlati megjelenítésében. Munkái ötvözik a megrendelők elképzeléseit a trendi színvilágot, és a határozott, egyedi látványelemeket sugárzó kiegészítők keltette egységes hangulatot. Az elkészített installációk mindig különböznek egymástól, hiszen az általa megálmodott dekorációs elemeket egészíti ki a megrendelők egyedi kívánságai, hangulatvilága és szellemisége szerint.

Dekorációit a modern kelmék, az igényes kiegészítők, és ezek egyedi összhangjának stílusos használata jellemzi.

Eddigi munkáink és megrendelőink elsősorban esküvői, éttermi dekorációk, média-megjelenések és filmfelvételekhez nyújtott dekorációs szolgáltatások voltak. Külön szeretnénk kiemelni, az egyedi igényeknek megfelelő alkalmi ruhák, ruhakollekciók megrendelésre történő elkészítését is, amelyet természetesen a megrendelők méretére, stílusának megfelelően készítünk el.

A dekorációk elkészítésén kívül a megrendelők segítségére tudunk lenni a teljes rendezvény lebonyolításában, legyen az esküvő, állófogadás, sajtótájékoztató, vagy más média-megjelenés.