Garanciális feltételek

A Bónusz Esküvő oldal üzemeltetője, a Fototip Kft. ügyfeleink számára közvetítő tevékenységet végez szerződött partnereink szolgáltatásainak nyújtásával - a szolgáltatást közvetlenül nem a Fototip Kft nyújtja –, mégis felelősséget érzünk Önök iránt!

Az esküvőszervezés területén minden szolgáltatónak különösen fontos a elégedettség valamint a jó hírnév. Természetesen a legjobb reklám az ajánlás, amely szájról-szájra terjed, - ezt a szolgáltatók is tudják -, így nagy odafigyeléssel és igényességgel végzik a tevékenységüket, hiszen elemi érdekük, hogy Önök is elégedett ügyfeleink legyenek és tovább ajánlják a Bónusz Esküvő szolgálatait! A szolgáltatóink nem tehetik kockára a megélhetésüket illetve a több éve-évtizede felépített jó hírnevüket.

Mindent megteszünk azért, hogy minőségi szolgáltatást nyújtó partnerekkel dolgozzunk, ezzel biztosítva, hogy olyan élményben, kiszolgálásban legyen Önnek része, amit a Fototip Kft. szolgáltatásainak megvásárlásakor elvárt. Szerződött partnereinket körültekintően és alaposan megszűrjük, így a kétes cégek, kontár vállalkozások nem kerülhetnek partneri jogviszonyba cégünkkel.

Partneri szerződéseinkben szigorú feltételeket és külön garanciákat kérünk szolgáltatóinktól a minőségi teljesítés érdekében. Nem megfelelő munkavégzés esetén panaszát kivizsgáljuk és jogos igény esetén egyeztetünk a szolgáltatóval a kompenzáció mértékéről és kifizetéséről.

Továbbá a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján élhet elállási jogával, melynek értelmében a szerződéskötés időpontjától számított 8 munkanapon belül Önnek lehetősége van a vásárlástól való elálláshoz, amennyiben erre irányuló szándékát jelzi a Fototip Kft. felé és mi legkésőbb 30 napon belül a kifizetett teljes összeget visszatérítjük Önnek.

Bónusz Esküvő csapata