Esküvői DJ, 130000 Ft helyett 70000 Ft

Kedvezményes ár:
70 000 Ft
Érték Kedvezmény
130 000 Ft
-46%
Megtakarítás Előleg
60 000 Ft 15 000 Ft
Elfogyott
2 vásárlás!
Az ajánlat már nem elérhető.
Ajánld az ismerőseidnek!
Elfogyott

Örömteli számomra, hogy minden évben megkerestek a Vendégek közül, hogy vállaljam elkövetkezendő esküvőjük zenés szolgáltatását. Több mint 6 év esküvői fellépései mellett 2012-ben a Viasat3 csatorna Fátlyat rá c. esküvői műsorban, mint választott esküvői DJ is volt szerencsém megtáncoltatni egyidejűleg 2 pár násznépét.

Az ár tartalmazza az egész éjszakás fergeteges lagzit!
( alaphangosítás, 2hangfal+végfok, 2 fény és szükséges DJ felszerelést… professzionális DJ felszerelésekkel dolgozom pioneer CDJ 350 típusú lemezjátszók, numark digitális keverőpult, esetenként laptoppal kiegészítve )

Felhasználható:
2014.október 1-ig

Szeged
Útiköltség 70 Ft/km (az ország egész területén)

2006-óta esküvői zenei felkéréseket is vállalok. Esküvői DJ-ként széles repertoárral, a násznép egyedi zenei igényeit is teljes körűen ki tudom elégíteni. Nem csak magyar slágerek, de külföldi zenék vonatkozásában is.

Az elmúlt évek sikeres lakodalmain a násznép megelégedésére a slágerek az eredeti változatukban és minőségükben nagyon jó táncos hangulatot teremtettek - nem csak zenekari élő előadásukban. A zenei kívánságokról igény szerint előzetes egyeztetésre is lehetőséget adok a Pároknak. Egyre nagyobb az igény a táncos nosztalgia és hagyományos lakodalmas klasszikusok mellett a mai slágerek és alternatív kedvencek (pl MR2 Petőfi rádió slágerei) megszólaltatására is, melynek DJ-ként szintén eleget tudok tenni. Örömteli számomra, hogy minden évben megkerestek a Vendégek közül, hogy vállaljam elkövetkezendő esküvőjük zenés szolgáltatását.

Több mint 6 év esküvői fellépései mellett 2012-ben a Viasat3 csatorna Fátylat rá c. esküvői műsorban, mint választott esküvői DJ is volt szerencsém megtáncoltatni egyidejűleg 2 pár násznépét. A repertoár sokszínűségét kívánom érzékeltetni az Esküvői promóciós mixemmel, melyhez ezúton is jó szórakozást kívánok!