Esküvői DJ, 130000 Ft helyett 65000 Ft

Kedvezményes ár:
65 000 Ft
Érték Kedvezmény
130 000 Ft
-50%
Megtakarítás Előleg
65 000 Ft 10 000 Ft
Elfogyott
1 vásárlás!
Az ajánlat már nem elérhető.
Ajánld az ismerőseidnek!
Elfogyott

Szeretnéd, ha a 70-80-90-es évek magyar és külföldi táncos slágerei mellett a 2000-es évek legnagyobbjai a Ti lagzitokon is szólnának? Hívj egy profi DJ-t az Esküvődre!

Az ár tartalmazza
- Az egész éjszakás fergeteges lagzit, a délutáni óráktól egészen hajnalig
- Professzionális hangosítást (2 top hangfal és 1 mélynyomó, Yamaha, dB Technologies eszközök) és DJ pultot (Pioneer)
- 3 ábrást fényt
- 1 mikrofont (Shure)
- A tiszteletdíjat, a segítő technikust beleértve
- A zeneszámok eredeti minőségükben szólnak, szünetek nélkül!

Javaslom egy legalább néhány 10 számos lista előzetes közös összeállítását a Ti és a baráti kör kedvenc zenéivel, hogy a kedvenc zenéd biztosan szóljon az Estén!
Zenei repeortárom széleskörű, a korábbi esküvők egyedi igényeivel is folyamatosban bővül.

Igény szerint a nyitótánc/éjféli keringő zenéjének szakszerű összevágásában is segítek!

Felhasználható:
2014 végéig.

Az ország egész területén
Útiköltség 70 Ft/km (Szeged kiindulópontról)

2006-óta esküvői zenei felkéréseket is vállalok. Esküvői DJ-ként széles repertoárral, a násznép egyedi zenei igényeit is teljes körűen ki tudom elégíteni. Nem csak magyar slágerek, de külföldi zenék vonatkozásában is.

Az elmúlt évek sikeres lakodalmain a násznép megelégedésére a slágerek az eredeti változatukban és minőségükben nagyon jó táncos hangulatot teremtettek - nem csak zenekari élő előadásukban. A zenei kívánságokról igény szerint előzetes egyeztetésre is lehetőséget adok a Pároknak. Egyre nagyobb az igény a táncos nosztalgia és hagyományos lakodalmas klasszikusok mellett a mai slágerek és alternatív kedvencek (pl MR2 Petőfi rádió slágerei) megszólaltatására is, melynek DJ-ként szintén eleget tudok tenni. Örömteli számomra, hogy minden évben megkerestek a Vendégek közül, hogy vállaljam elkövetkezendő esküvőjük zenés szolgáltatását.

Több mint 6 év esküvői fellépései mellett 2012-ben a Viasat3 csatorna Fátylat rá c. esküvői műsorban, mint választott esküvői DJ is volt szerencsém megtáncoltatni egyidejűleg 2 pár násznépét. A repertoár sokszínűségét kívánom érzékeltetni az Esküvői promóciós mixemmel, melyhez ezúton is jó szórakozást kívánok!