Kedves Ifjú Pár!

Kedves Menyasszony, kedves Vőlegény!

Kedves Érdeklődő, Látogató!

Sok szeretettel üdvözlünk Mindenkit frissen induló oldalunkon.

Nagy öröm számunkra, hogy végre a gyakorlatban is megszületett a Bónusz Esküvő, Magyarország első és egyetlen kifejezetten esküvői közösségi vásárlói oldala.

Hosszú ideje érlelődött a fejünkben a gondolat, hogy szükség lenne egy olyan mindenki számára könnyen elérhető fórumra, ahol egy helyen minden megtalálható, ami esküvő: szolgáltatások, hírek, trendek, lehetőségek, ötletek, tanácsok, szokások, jogszabályok. A BónuszEsküvő mindezeknek a gyűjtőmedencéje.

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk mindazok számára, akik valamilyen okból belecsöppentek az esküvők világába. Legyen szó a Nagy Napot szervező ifjú párról, érdeklődő jegyesekről, kíváncsi lányokról, gyakorló szolgáltatokról, újonnan induló szolgáltatokról, vagy csak egy ide tévedt látogatóról: cél nélkül mindenkinek szeretnénk támasza, segítsége, iránymutatója lenni.

Ennek megfelelően oldalunkon nem csak számos színvonalas szolgáltató közül lehet választani, de igyekszünk minden esküvői aktualitásról beszámolni, ötletekkel, tanácsokkal szolgálni, trendeket, szokásokat bemutatni. Oldalunkon konzultációra is lehetőség van, ahol a felmerült kérdéseket szakemberekkel és magánemberekkel együtt lehet megvitatni.

Természetesen a BónuszEsküvő fő profilja a színvonalas szolgáltatások kedvezményes értékesítése.
Az érdeklődők számára a lehető legszélesebb körben igyekszünk szolgáltatást nyújtani: esküvőszervezők, helyszínek, vőfélyek, ceremóniamesterek, fotósok, dekorosok, videósok, ruhaszalonok, varrónők, tervezők, autókölcsönzők, ékszerészek, grafikusok, fodrászok, sminkesek, manikűrösök, kozmetikusok, masszőrök és sok más szolgáltató kínálatából lehet választani.

Mint minden más kuponokat árusító oldalnak, nekünk is kettős célunk van:
Egyfelől szeretnénk, ha minden Ifjú Párnak lehetősége nyílna arra, hogy álomesküvőjük megvalósításakor a színvonalas szolgáltatásokhoz elérhető áron jussanak hozzá. Másrészt, hogy a különböző szolgáltatások, lehetőségek minél szélesebb körben váljanak ismertté, elérhetővé.

Oldalunkon igyekszünk csak minőségi és korrekt szolgáltatásokat kínálni. Ennek érdekében mi magunk is folyamatosan minőség-ellenőrzést végzünk, de a Kedves Vásárlók visszajelzéseit is várjuk, hogy a BonuszEsküvő a magas színvonal és megbízhatóság mintapéldája maradhasson az esküvői piacon.

Az egész csapat nevében kívánok kellemes időtöltést, sikeres böngészést az oldalon, remélve, hogy nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van!

Üdvözlettel:
a BónuszEsküvő csapata